Οι διακοπές στην Πάρο

Ένα από τα πιο ξακουστά νησιά είναι η Πάρος και αποτελεί αγαπημένο προορισμό τόσο των Ελλήνων, όσο και του Τάσου Γρίφσια .  Η Πάρος έχει καταφέρει να χωρέσει  όλες τις Κυκλάδες μαζί.  Διαθέτει ποικιλία τοπίων ορεινά, νησιώτικα, κοσμοπολίτικα, ερημικά, πράσινο ,πλαγιές, αξιοθέατα αλλά και μεγάλη ιστορία.

Μπορούν να ξεκινήσουν την μέρα τους σε μια από τις απίθανες παραλίες, οργανωμένες με μπαρ και μουσική ή μια απομονωμένη. Ίσως ο πρώτος μεγάλος έρωτας τους να έχει τα χρώματα της Πάρου

Η Πάρος παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον αναφορικά με την φυσική ομορφιά και την άνεση που προσφέρει στους επισκέπτες της. Πρωταρχικός στόχος της Πάρου είναι η εξυπηρέτηση των επιθυμιών των τουριστών της. Συνδυάζει την ήσυχη, γαλήνια ζωή αλλά και την ξέφρενη διασκέδαση με την καλοκαιρινή ατμόσφαιρα.

Γιατί να πας στην Πάρο, αρχικά;

  • Η Πάρος έχει 30 παραλίες με ατέλειωτες ποικιλίες.
  • Πολλές οικογένειες έχουν σπίτι στην Πάρο με αποτέλεσμα τα ξενοδοχεία να μην είναι πολλά. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι η Πάρος δεν έχει τουρίστες…
  • Οι αποστάσεις είναι μικρές: από την παραλία στο κέντρο της διασκέδασης, στο λιμάνι, στην άλλη παραλία.
  • Τα πάντα στην Πάρο είναι φθηνά: το ΚΤΕΛ, οι παραλίες, τα ψώνια, το φαγητό.
  • Ενώ τον Ιούνιο και τον Ιούλιο γίνεται άντρο των νεαρών τουριστών, τον Αύγουστο είναι ιδανική για οικογενειακές διακοπές.