Καλύτερες android εφαρμογές για επιχειρήσεις

Καλύτερες android εφαρμογές για επιχειρήσεις και χρήσιμα επιχειρηματικά android apps για την επιχείρηση σας

Είτε μόλις ξεκινήσατε την επιχείρησή σας είτε δραστηριοποιείτε για χρόνια, πιθανότατα σκέφτεστε πάντα τρόπους βελτίωσης των καθημερινών διαδικασιών σας. Ευτυχώς, σε αυτήν την ψηφιακή εποχή, υπάρχουν περισσότερα εργαλεία από ποτέ για να βοηθήσουν τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων—συμπεριλαμβανομένων των πάντων, από λογιστικό λογισμικό που βασίζεται σε επιτραπέζιους υπολογιστές έως εφαρμογές apps διαχείρισης μικρών επιχειρήσεων για κινητές συσκευές. Και ενώ δεν υπάρχει τίποτα κακό να βασίζεστε σε έναν επιτραπέζιο υπολογιστή για τα εργαλεία της επιχείρησής σας, πολλοί επιχειρηματίες μπορούν να επωφεληθούν από πιο ευέλικτες εφαρμογές για μικρές επιχειρήσεις που τους επιτρέπουν να διαχειρίζονται εργασίες εν κινήσει, ανεξάρτητα από την ώρα ή την τοποθεσία.

Θέλετε να αυτοματοποιήσετε ορισμένες από τις βασικές επιχειρηματικές σας διαδικασίες και να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα στη διαδικασία; Εάν ναι, αυτός ο οδηγός είναι εδώ για να σας βοηθήσει.

Συγκεντρώσαμε μια λίστα με εφαρμογές για μικρές επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες ανά κατηγορία, όπως θα δείτε παρακάτω.

Εφαρμογές για μικρές επιχειρήσεις και επαγγελματίες

Τα καλύτερα apps για επιχειρήσεις
  • Για παρακολούθηση χρόνου και διαχείριση ομάδας: TSheets, Gusto, Teamdeck, HotSchedules
  • Για επικοινωνία: Skype/Microsoft Teams
  • Για διαχείριση και οργάνωση έργου: Trello, Asana, Basecamp, Evernote


Εφαρμογές για μικρές επιχειρήσεις για λογιστικά τιμολόγηση και οικονομικά


Η διαχείριση της λογιστικής και ηλεκτρονικής τιμολόγησης της επιχείρησής σας είναι πιθανώς μία από τις πιο σημαντικές —και επίσης πιο περίπλοκες— ευθύνες που σχετίζονται με τη λειτουργία μιας επιχείρησης. Αυτή η λογιστική εφαρμογή μικρών επιχειρήσεων , ωστόσο, μπορεί να σας βοηθήσει να οργανώσετε και να εκτελέσετε τις βασικές εργασίες τήρησης βιβλίων στο myDATA, συμπεριλαμβανομένων των πάντων, από την ηλεκτρονική τιμολόγηση, myDATA ΑΑΔΕ , και πολλά άλλα.

Οι 5 Καλύτερες Εφαρμογές για Ελεύθερους Επαγγελματίες

Από τη λογιστική μέχρι τη ηλεκτρονική τιμολόγηση, την ανάλυση κερδών και τη διαχείριση , το Timologic App μπορεί να τα κάνει όλα. Είτε είστε μια επιχείρηση ενός ατόμου είτε μια αναπτυσσόμενη startup, το Timologic App έχει μια έκδοση και μια τιμή που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Επιπλέον θα έχετε πρόσβαση στην εφαρμογή Timologic App για κινητά, η οποία είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές για μικρές επιχειρήσεις στο Play Store.

Με την εφαρμογή ηλεκτρονικής τιμολόγησης για κινητά , μπορείτε να δημιουργείτε τιμολόγια, να παρακολουθείτε μίλια, να διαχειρίζεστε έξοδα και πολλά άλλα—και όλα αυτά εν κινήσει.

Τα καλύτερα apps για επιχειρήσεις

Η εφαρμογή ηλεκτρονικής τιμολόγησης Timologic App είναι ιδανική για ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων που μόλις ξεκινούν—και προσφέρουν πληρωμές και πρόσθετα μισθοδοσίας για να σας δώσουν την ευκαιρία να επεκτείνετε τη λειτουργικότητά σας σε μία μόνο εφαρμογή.

Τα καλύτερα apps για επιχειρήσεις

Οι καλύτερες εφαρμογές για μικρές επιχειρήσεις