Δημοφιλής Εφαρμογές android για επαγγελματίες

Δημοφιλής Εφαρμογές android για επαγγελματίες και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων . Παρά το γεγονός ότι το iOS της Apple προσελκύει αυξημένη προσοχή από τους ανθρώπους, το Android συνέχισε να συγκεντρώνει εντυπωσιακούς αριθμούς. Λόγω της εξαιρετικά εύκολης χρήσης της, η πλατφόρμα Android έχει προσελκύσει πολλούς ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και επαγγελματίες . Εδώ έχουμε παραθέσει τις Δημοφιλής επιχειρηματικές εφαρμογές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αυξήσουν την παραγωγικότητα και να τις βοηθήσουν να δημιουργήσουν περισσότερα έσοδα.

.

1. Google Drive: Δωρεάν

Αυτό είναι το οικοσύστημα αποθήκευσης της Google που βασίζεται σε σύννεφο. Η Google παρέχει δωρεάν χώρο αποθήκευσης περίπου 15 GB και επιπλέον χώρο με μικρή χρέωση. Η διαδικτυακή φύση της εφαρμογής για κινητά επιτρέπει τη συνεργασία σε πραγματικό χρόνο από διάφορες τοποθεσίες, την εύκολη κοινή χρήση και την αποτελεσματική διαχείριση των επαγγελματικών αρχείων.

.

9. Timologic Ηλεκτρονική Τιμολόγηση myDATA

Το νέο mobile app ηλεκτρονικής τιμολόγησης Timologic έχει φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον εργασίας και προσαρμόζει τη λειτουργικότητα του στις ιδιαίτερες απαιτήσεις διαφόρων κλάδων και επαγγελματιών. Eκδώστε νόμιμες αποδείξεις και τιμολόγια σε δευτερόλεπτα από το κινητό σας και διαβιβάστε τα στο myDATA ΑΑΔΕ. Τα παραστατικά μπορούν να εκτυπωθούν ή να σταλούν με Email στους πελάτες σας και τον λογιστή σας.

Διαθέσιμο για συσκευές Android μέσω Google Play Store. (download link)

Καλύτερες android εφαρμογές για επιχειρήσεις

.

3. Google Hangouts ή Skype: Δωρεάν

Η επικοινωνία είναι μια πολύ σημαντική πτυχή για κάθε επιχείρηση. Αυτές οι εφαρμογές επιτρέπουν εύκολες συναντήσεις και συζητήσεις μέσω κλήσεων ήχου/βίντεο και με πολλά άτομα ταυτόχρονα. Αυτές οι εφαρμογές λειτουργούν πολύ καλά και προσφέρουν επίσης δυνατότητα ομαδικής συνομιλίας.