Οι 5 Καλύτερες Εφαρμογές για Ελεύθερους Επαγγελματίες

Timologic

Το Timologic είναι μια εφαρμογή τιμολόγησης για τιμολόγια και αποδείξεις όπως και πελατολόγιο και ηλεκτρονικές πληρωμές εύκολα μέσα από το κινητό η τον υπολογιστή σας . Το πρόγραμμα στέλνει τα παραστατικά σας στο mydata καλύπτοντας πλήρως της φορολογικές σας υποχρέωσης .

site : timologic.gr

Fiverr

Πρόκειται για την κορυφαία σε προτιμήσεις εφαρμογή εργασίας, που απευθύνεται σε ελεύθερους επαγγελματίες και εταιρίες απ” όλο τον κόσμο. Η εφαρμογή προσφέρει πάνω από 100 κατηγορίες επαγγελμάτων και οι τιμές των υπηρεσιών ξεκινούν από 5$. Δημιουργήστε εύκολα ένα λογαριασμό και αναζητήστε την επόμενη δουλειά σας, πληκτρολογώντας λέξεις κλειδιά της ειδικότητάς σας.

Upwork
Το Upwork είναι κορυφαίο εργαλείο που επιτρέπει σε ελεύθερους επαγγελματίες κάθε ειδικότητας να δημιουργήσουν ένα λογαριασμό και να βγουν στην ελεύθερη αγορά με το πάτημα ενός κουμπιού. Βρείτε την εργασία που σας ταιριάζει, στείλτε μηνύματα σε πελάτες και δεχτείτεε ή απορρίψτε τις προσφορές εργασίας που έρχονται κατευθείαν στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

Freelancer
Μια άλλη κορυφαία εφαρμογή του είδους είναι το Freelancer. Όπως λέει και το όνομά της, πρόκειται για μια εύχρηστη εφαρμογή που σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό, προσθέτοντας ένα σύντομο βιογραφικό σας, καθώς και μια φωτογραφία σας αλλά και τις υπηρεσίες που μπορείτε να προσφέρετε. Μπείτε στον κόσμο της εργασίας με ευκολία από το σπίτι σας!

LinkedIn
Ίσως ήδη να γνωρίζετε το LinkedIn, το κορυφαίο δίκτυο εργασίας, που σας δίνει τη δυνατότητα να συνδεθείτε με επιχειρήσεις που σας ενδιαφέρουν, καθώς και με άλλους επαγγελματίες. Με το χρήσιμο αυτό εργαλείο μπορείτε να αναζητήσετε και να υποβάλετε αίτηση για θέσεις εργασίας, αλλά και να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για ότι νεότερο από τις θέσεις εργασίας που σας ταιριάζουν.