Διακοπές στην Ταϊλάνδη

Ταξίδι στην Ταϊλάνδη: Αξιοθέατα, παραλίες και εκδρομές για διακοπές στην Ταϊλάνδη . Ταϊλάνδη στην κορυφή των επιλογών για όσους ταξιδιώτες θέλουν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό και να πάνε προς Ασία μεριά. Ίσως το πρώτο ταξίδι στην Νοτιοανατολική Ασία που κάνει κάποιος μας λέει με νόημα ο Τάσος Γρίφσιας .

Γενικά, η Μπανγκόκ και το Πούκετ είναι ένας ακαταμάχητος συνδυασμός φυσικής ομορφιάς, εντυπωσιακών ναών, φιλικού κόσμου και αρχαιολογικών θησαυρών, που προσφέρουν μοναδικές ιστορίες γύρω από τα πολύχρωμα αρχαία βασίλεια… για όλα αυτά και πολλά άλλα καλωσορίσατε σε μία από τις πιο διάσημες εξωτικές χώρες στον κόσμο. Αφεθείτε λοιπόν στις αγορές, επισκεφθείτε ορεσίβιες φυλές στο Βορρά ή εκπαιδευτείτε για μία αξέχαστη κατάδυση στα κρυστάλλινα νερά του Νότου. Με ειδυλλιακές παραλίες, άγρια τροπική βλάστηση σε συνδυασμό με κοσμοπολίτικες πόλεις και ονειρικά πολυτελή θέρετρα, το ταξίδι στην Ταϊλάνδη είναι ο τέλειος ταξιδιωτικός προορισμός.

Στους δρόμους της Ταϋλάνδης μπορείτε να βρείτε φαγητό σε απίστευτη ποικιλία, υψηλής ποιότητας και εξωφρενικά φθηνό. Αλλά μπορεί επίσης να γίνει αίτιο τροφικής δηλητηρίασης. Πρέπει να επιλέγετε το φαγητό με κοινή λογική και κυρίως από μέρος με πολύ πελατεία. Περισσότεροι πελάτες σημαίνουν συχνότερα πιο φρέσκο φαγητό. Και το σημαντικότερο – να πίνετε εμφιαλωμένο νερό.

Ταϋλάνδη εχει μεγάλη βλάστηση (φοίνικες, μάνγκο, πεύκα, αλμυρικια κ.α ) που φτάνει μέχρι την παραλία. Γαλάζιο και πράσινο χρώμα στη θάλασσα και λευκή άμμος