Ξεκινήστε δωρεάν με το Πρόγραμμα τιμολόγησης Timologic

Ξεκινήστε δωρεάν με το Πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης για το myDATA της Timologic για αποδείξεις και τιμολόγια κατάλληλο για ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρήσεις που κάνουν παροχή υπηρεσιών και πωλήσεις χονδρικής .

Σιγα σιγα η ηλεκτρονική τιμολόγηση έχει μπει για τα καλά στην ζωή των επαγγελματιών και στην Ελλάδα και πλέων όλα τα παραστατικά εκδίδονται ηλεκτρονικά και διαβιβάζονται στο myDATA της ΑΑΔΕ .

Πολλοί επαγγελματίες δυσκολεύονται να εξοικειωθούνε με την ηλεκτρονική τιμολόγηση γιατί δεν τα πάνε καλά με την τεχνολογία και το βλέπουνε σαν μια επιπλέον βαβούρα που επιβάλει η κυβέρνηση αλλά η αλήθεια είναι ότι με μια απλή Online εφαρμογή σαν το Timologic τα πράγματα γινονται πιο εύκολα ακόμα και από την παλιά χειρόγραφη διαδικασία ! .

Επίσης με την ηλεκτρονική τιμολόγηση ο επαγγελματίας εξοικονομεί και χρήματα που σπαταλούσε για γραφική ύλη και μπλοκάκια καθώς πλέων μπορεί να εκδίδει και να έχει όλα τα παραστατικά του σε μια εφαρμογή η οποία κοστίζει λιγότερο από 50 ευρο το χρόνο .

Επίσης με μια καλή εφαρμογή τιμολόγησης κερδίζεις και σε οργάνωση της επιχείρησης σου γιατί έχεις συγκεντρωμένα όλα τα παραστατικά σου τα οποία μπορείς να τα κάνεις download η να τα στείλεις στους πελάτες σου η τον λογιστή σου με email εύκολα χωρίς να χρειαζετε να ψάχνεις σε βιβλιοθήκες και στοίβες με φακέλους όπως γινότανε παλαιά .

Η εφαρμογή τιμολόγησης Timologic έχει βάλει σαν στόχο να κάνει την διαδικασία της τιμολόγησης όσο πιο απλή γίνετε ώστε να είναι εύκολη μέχρι και στον πιο άσχετο .

Η εφαρμογή απευθύνεται σε όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρήσεις που κάνουν παροχή υπηρεσιών και πωλήσεις χονδρικής .

Με την εφαρμογή τιμολόγησης Timologic μπορειτε να σχεδιάσετε την εμφάνιση τον παραστατικών σας με το λογότυπο και τα χρώματα της επιχείρησης σας ώστε να έχουνε οι αποδείξεις και τα τιμολόγια σας μια επαγγελματική εικόνα .

Για να ξεκινήσετε την ηλεκτρονική τιμολόγηση με το Timologic το μόνο που χρειάζεστε είναι έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή ή κινητό και σύνδεση στο διαδίκτυο.

Μπορείς να ξεκινήσεις δωρεάν και να συνδέσεις το myDATA ακολουθώντας τα βήματα ώστε να εκδώσεις το πρώτο σου παραστατικό από υπολογιστή η κινητό από τα παρακάτω links .

Από εδώ μπορειτε να δοκιμάσετε δωρεάν το προγραμμα τιμολόγησης online στο timologic.gr
Από εδώ μπορειτε να κατεβάσετε την εφαρμογή τιμολόγησης για android
Μερικές από της δυνατότητες του Timologic

 • Σχεδιασμός με το λογότυπο της εταιρείας σας
 • Απευθείας σύνδεση με myDATA της ΑΑΔΕ
 • Εκδώστε στείλετε ή εκτυπώστε τιμολόγια από το κινητό ή υπολογιστή.
 • Βρείτε τα αρχεία σας άμεσα και τα στοιχεία των πελατών σας
 • Εκδώστε αποδείξεις και τιμολόγια στους πελάτες σας εύκολα και γρήγορα.
 • Αποστολή email
 • Εξαγωγή σε excel
 • Δωρεάν τεχνική υποστήριξη
 • Δωρεάν online δοκιμή
 • Ξεκινήστε στο προγραμμα τιμολόγησης
 • Το Timologic προσφέρει εύκολο χειρισμό και φυσικά δωρεάν για όλους τεχνική υποστήριξη για να σε βοηθήσει όλο το εικοσιτετράωρο για οποιαδήποτε ερώτηση ή αρχική παραμετροποίηση και σχεδίαση της εμφάνισης των παραστατικών σας.

Μην χάνετε χρόνο και βρείτε μια καλή εφαρμογή τιμολόγησης πρώτον για να σας γίνει η ζωή πιο εύκολη και δεύτερον γιατί πρέπει να διαβιβάζονται όλα τα έσοδά στο my data για να είναι νόμιμα και να μην έχουμε κάποιο πρόστιμο από την ΑΑΔΕ .