Δoκιμάστε δωρεάν την Online εφαρμογή τιμολόγησης myDATA της Timologic

Δoκιμάστε δωρεάν την Online εφαρμογή τιμολόγησης myDATA της Timologic και ξεκινήστε την ηλεκτρονική τιμολόγηση εύκολα . Εναλλακτικά για android συσκευές μπορειτε να κατεβάσετε το Timologic APP από το PlayStore.

Η ηλεκτρονική τιμολόγηση στο myDATA της ΑΑΔΕ είναι υποχρεωτική για όλους στην Ελλάδα και οι επιχειρήσεις πρέπει να διαβάζουν όλα τα παραστατικά τους στο my data για να είναι νόμιμα και να μην κινδυνεύουν με κάποιο πρόστιμο από την ΑΑΔΕ.

Η Ηλεκτρονική τιμολόγηση με το σωστό προγραμμα είναι πιο απλή και από τη χειρόγραφη τιμολόγηση με αποτέλεσμα να γλυτώνει χρόνο ο επαγγελματίας και να υπάρχει καλύτερη αρχειοθέτηση τον παραστατικών σαν μια ευκαιρία αναβάθμισης της εταιρίας και όχι σαν μία υποχρεωτική διαδικασία που θα επιφέρει επιπλέον δουλεια .

Η Εφαρμογή ηλεκτρονικής τιμολόγησης Timologic είναι μία από τις πιο απλές εφαρμογές τιμολόγησης που μπορείς να χρησιμοποιήσεις online στο διαδίκτυο και μπορείς εύκολα δημιουργώντας μέσα σε ένα λεπτό το λογαριασμό σου να δημιουργήσεις το πρώτο στο παραστατικό και να το διαβάσεις στο myDATA.

Η εφαρμογή απευθύνεται σε όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που κάνουν παροχή υπηρεσιών και πωλήσεις χονδρικής και μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις από οποιαδήποτε συσκευή κινητό ή tablet όπως και σταθερό υπολογιστή

Με το Timologic πλέον μπορεί ο επαγγελματίας να έχει τα αποθηκευμένα ηλεκτρονικά τα παραστατικά του καταχωρημένα ώστε να μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να τα αποθηκεύσει, να τα αναζητήσει , και να τα αποστέλλει εύκολα .

Το Timologic είναι μια εφαρμογή ηλεκτρονικής τιμολόγησης στο myDATA για επιχειρήσεις , εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες και παρακάτω βλέπουμε μερικές από της δυνατότητες του

Σχεδιασμός τιμολογίου με το λογότυπο της εταιρείας σας
Έκδοση τιμολογίων / αποδείξεων με απευθείας σύνδεση με την πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ
Εκδώστε στείλετε ή εκτυπώστε τιμολόγια από το κινητό ή το tablet σας.
Βρείτε τα αρχεία σας άμεσα και τα στοιχεία των πελατών σας
Εκδώστε αποδείξεις και τιμολόγια στους πελάτες σας εύκολα και γρήγορα.
Εφαρμογή για Android / iOS
Αποστολή στους πελάτες η τον λογιστή με email
Ξεκινήστε στην εφαρμογή τιμολόγησης

Σύνδεσμοι για να ξεκινήσετε

  • online από το web Timologic στο Timologic.gr
  • η κατεβάστε την εφαρμογή τιμολόγησης για android από το playstore


Το Timologic προσφέρει εύκολο χειρισμό και φυσικά δωρεάν για όλους τεχνική υποστήριξη, ώστε να κάνει εύκολη για τους επιχειρηματίες την δημιουργία και οργάνωση των παραστατικών τους , και να γίνει η καθημερινότητα τους πιο απλή.