Tai Rubber Ψάρεμα Αποδοτικό στα Κόκκινα Ψάρια

Το Tai Rubber έχει ως κύριο στόχο το φαγκρί και γενικότερα τα κόκκινα ψάρια της οικογενείας για αυτό και η ονομασία της (Tai) από το όνομα του αντίστοιχου ψαριού των  Ιαπώνων.

Η κάθε τεχνική για να μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα σίγουρα θα πρέπει να γίνεται με τον αντίστοιχο εξειδικευμένο εξοπλισμό για την τεχνική αυτή. Το ίδιο και η τεχνική του Tai Rubber.

▪Πηγαίνοντας σε διάφορα σημεία και ψάχνοντας τα πολυπόθητα φαγκριά, σε μια μέρα με ρέματα όπου η ορμή τους ήταν πραγματικά ποτάμι, το tai rubber ήταν μονόδρομος. Γνωρίζουμε ήδη εδώ και χρόνια ότι ούτως ή άλλως είναι μία τεχνική πάρα πολύ αποδοτική στα “κόκκινα” και δεν μειώνεται στο παραμικρό η απόδοσή του σε συνθήκες με έντονα ρέματα. Αντιθέτως μάλιστα τις περισσότερες φορές λειτουργούν σαν σύμμαχος.

▪ Έτσι λοιπόν θα δείτε ένα βίντεο στο οποίο επέλεξα την συγκεκριμένη ημέρα να δουλέψω αποκλειστικά tai rubber και πραγματικά μου χάρισε ένα γεμάτο ψάρεμα με πολύ δυνατές συγκινήσεις, αφού κατάφερα να πάρω τρία υπέροχα φαγκριά και ένα ακομη μικρότερο το οποίο απελευθέρωσα.

▪ Αυτό όμως που δεν πρόκειτε να ξεχάσω ποτέ από την συγκεκριμένη ημέρα, είναι ότι κατάφερα να πάρω ένα πολύ καλό ψάρι με το καλάμι του tai rubber να βρίσκεται στην καλαμοθήκη!! Τα έντονα ρέματα λοιπόν και το ότι παρασυρόμουν με το σκάφος μου με περίπου ενάμιση κόμβο, κατάφεραν να δώσουν στο τεχνητό την κίνηση που χρειάζεται για να πάρει πλεύση και να γίνει δελεαστικό για το πιο δύστροπο ψάρι από όλα τα κόκκινα. Το φαγκρί!

exelixsea.gr
Είδη Αλιείας & Εξοπλισμός Ψαρέματος (Πειραιάς)
Είδη Αλιείας & Εξοπλισμός Ψαρέματος (Πειραιάς)