Συναντήσαμε τον DJ Cortez στο Καρκινάγρι Ικαρία

Συναντήσαμε τον DJ Cortez στο Καρκινάγρι, ο οποίος μας μίλησε ανοιχτά για όλα τα θετικά αλλά και τα αρνητικά στην Ικαρία.

—Ποιά ήταν εκείνη η στιγμή που ένιωσες που τα κατάφερες στη (μουσική) σκηνή; Σου ασκεί πίεση η επιτυχία; Νιώθεις πως πρέπει συνεχώς να ξεπερνάς τις προσδοκίες;

—Δεν πιστεύω πως τα έχω καταφέρει ακόμη, αλλά παίρνω μια ιδέα από το πώς έχουν τα πράγματα, όταν με ευχαριστούν διάφοροι παραγωγοί που παίζω τα κομμάτια τους, ή που τα βάζω στις λίστες με τα καλύτερά μου και το ποστάρουν στα κοινωνικά δίκτυα.

DJ Cortez στο Καρκινάγρι Ικαρία

Η πορεία σου στον χώρο ;

Αν και δεν μου αρέσει να λέω τι έχω κάνει , προτιμώ να τα κάνω και να τα αφήνω να υπάρχουν. Η αλήθεια είναι ότι έχω περάσει από αρκετά μέρη. Άλλα με επιτυχία και άλλα όχι. Μεγάλα clubs, bars, festivals. Αλλά πιστεύω όσων αφορά το DJing πρέπει να αγαπάς αυτό που κάνεις και να είσαι διαρκώς σε φόρμα! Ο κόσμος δεν κοιτάει τι έκανες κάποτε κάπου αλλά τι κάνεις τώρα και ποιος είσαι τώρα.

DJ Cortez στο Καρκινάγρι Ικαρία

—Ποιο είναι το πιο τρελό σου όνειρο;
Όχι και τόσο τρελό… Να κάνω ένα μεγάλο πάρτυ Ικαρία με κάποια δισκογραφική εταιρία για καλό σκοπό.

—Ποιά είναι τα μελλοντικά σου σχέδια;
Να συνεχίσω να κάνω μουσική.

Η αναγνωρισιμότητα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό πόσο μεγάλη διαφορά έχει ;

Θα μπορούσα να μιλάω ώρες για αυτό άσε που δεν ξέρω από που να ξεκινήσω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάνουμε πρόοδο. Ευτυχώς που τα τελευταία χρόνια ο κόσμος εξοικειώνεται με την χρήση του διαδικτύου και μπορεί να ενημερώνεται πιο άμεσα και γρήγορα.

Απο πια ηλικία ασχολείσαι με την μουσική ;

Ξεκίνησα σε ηλικία των 5 ετών όταν στο σπίτι τότε είχα ενα αρμόνιο! Τρομερή εμπειρία. Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι έβαζα τα ακουστικά και άρχιζα να παίζω χωρίς βέβαια τότε να έχω κάποιες γνώσεις πάνω στην μουσική.