πώς να μεταπωλήσετε Sneakers Online στο διαδίκτυο

Η πώληση Sneakers παπουτσιών μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βγάλετε επιπλέον μετρητά, αλλά μπορεί επίσης να είναι δύσκολο. Ακολουθούν επτά συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε αν θέλετε να μεταπωλήσετε Sneakers παπούτσια.

  1. Κάντε την έρευνά σας
    Όποιος θέλει να μπει στο παιχνίδι μεταπώλησης θα πρέπει πρώτα να αφιερώσει χρόνο για να κάνει την έρευνά του. Αυτό σημαίνει να μάθετε ποιες μάρκες και στυλ έχουν ζήτηση και σε ποιες τιμές πωλούνται. Ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να ελέγχετε ιστολόγια, φόρουμ και ομάδες μέσων κοινωνικής δικτύωσης που είναι αφιερωμένα στην κουλτούρα των sneaker.

Λαμβάνοντας έναν παλμό στις τελευταίες κυκλοφορίες και τα πιο πολυπόθητα αθλητικά παπούτσια, θα είστε σε πολύ καλύτερη θέση για να βγάλετε κέρδος. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτήν την έρευνα για να σας βοηθήσει να εντοπίσετε πιθανές πηγές για αθλητικά παπούτσια, είτε μέσω καταστημάτων λιανικής, διαδικτυακών λιανοπωλητών ή ακόμα και προσωπικών συνδέσεων. Με λίγη προσπάθεια, μπορείτε γρήγορα να γίνετε ένας πεπειραμένος παίκτης στην αγορά μεταπώλησης αθλητικών παπουτσιών.

  1. Επιλέξτε τη σωστή πλατφόρμα
    Το να αποφασίσετε σε ποια πλατφόρμα θα πουλήσετε τα αθλητικά σας παπούτσια μπορεί να είναι μια αποθαρρυντική εργασία. Αλλά με λίγη έρευνα, μπορείτε να βρείτε το τέλειο μέρος για να προσεγγίσετε το κοινό-στόχο σας. Αν θέλετε να προσεγγίσετε ένα μεγάλο κοινό, τότε οι διαδικτυακές αγορές όπως το eBay ή το StockX είναι εξαιρετικές επιλογές.

Αλλά αν σας ενδιαφέρει περισσότερο να πουλήσετε σε ντόπιους αγοραστές, τότε πλατφόρμες όπως το Craigslist ή το Letgo μπορούν να είναι καλύτερες επιλογές. Αφού αποφασίσετε ποια πλατφόρμα είναι κατάλληλη για εσάς, αφιερώστε λίγο χρόνο για να δημιουργήσετε μια λίστα που να αντικατοπτρίζει με ακρίβεια την κατάσταση των αθλητικών σας παπουτσιών και να περιλαμβάνει καθαρές φωτογραφίες. Με λίγη προσπάθεια, μπορείτε να πουλήσετε με επιτυχία τα αθλητικά σας παπούτσια και να καρπωθείτε τους καρπούς της σκληρής δουλειάς σας.

  1. Γνωρίστε τα Sneakers σας
    Εάν μεταπωλείτε αθλητικά παπούτσια, τότε είναι σημαντικό να έχετε καλή κατανόηση των παπουτσιών που πουλάτε. Αυτό περιλαμβάνει στοιχεία όπως το όνομα του στυλ, την ημερομηνία κυκλοφορίας και τυχόν ειδικά χαρακτηριστικά ή λεπτομέρειες που μπορεί να τα κάνουν πιο επιθυμητά στους αγοραστές.

Για παράδειγμα, αν πουλάτε ένα ζευγάρι Nike Air Jordan 1, τότε γνωρίζοντας ότι κυκλοφόρησαν το 1985 και ότι είναι ένα από τα πιο δημοφιλή παπούτσια μπάσκετ όλων των εποχών, θα σας βοηθήσει να τα πουλήσετε σε υψηλότερη τιμή.

Ομοίως, αν πουλάτε ένα ζευγάρι Adidas Yeezy Boost 350, τότε γνωρίζοντας ότι κυκλοφόρησαν το 2015 και ότι είναι ένα από τα πιο δημοφιλή παπούτσια lifestyle θα σας βοηθήσει να τα πουλήσετε σε υψηλότερη τιμή. Έτσι, εάν θέλετε να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη σας κατά τη μεταπώληση αθλητικών παπουτσιών, τότε είναι σημαντικό να έχετε καλή κατανόηση των παπουτσιών που πουλάτε.

  1. Ορίστε μια δίκαιη τιμή
    Όταν ορίζετε μια τιμή για τα αθλητικά σας παπούτσια, είναι σημαντικό να είστε δίκαιοι. Αυτό σημαίνει ότι λαμβάνονται υπόψη πράγματα όπως η κατάσταση των παπουτσιών, τα έξοδα αποστολής και η αγοραία αξία. Εάν δεν είστε σίγουροι τι να χρεώσετε, ρίξτε μια ματιά σε άλλες καταχωρίσεις στο eBay ή στο StockX για να πάρετε μια ιδέα για το τι πωλούν παρόμοια αθλητικά παπούτσια.

  1. Τραβήξτε καλές φωτογραφίες
    Όταν καταχωρείτε τα αθλητικά σας παπούτσια προς πώληση, είναι σημαντικό να τραβάτε καλές φωτογραφίες. Αυτό σημαίνει τη λήψη πολλαπλών φωτογραφιών από διαφορετικές γωνίες και τη διασφάλιση ότι τα παπούτσια είναι καλά φωτισμένα. Θα πρέπει επίσης να συμπεριλάβετε κοντινά πλάνα οποιωνδήποτε ειδικών λεπτομερειών ή χαρακτηριστικών που μπορεί να κάνουν τα αθλητικά σας παπούτσια πιο επιθυμητά στους αγοραστές.
  1. Γράψτε μια συναρπαστική περιγραφή
    Εκτός από τη λήψη καλών φωτογραφιών, είναι επίσης σημαντικό να γράψετε μια συναρπαστική περιγραφή για την καταχώρισή σας. Αυτό σημαίνει παροχή λεπτομερειών σχετικά με τα παπούτσια, όπως η κατάστασή τους, το μέγεθός τους και τυχόν ειδικά χαρακτηριστικά ή λεπτομέρειες. Θα πρέπει επίσης να συμπεριλάβετε πληροφορίες σχετικά με το γιατί πουλάτε τα αθλητικά παπούτσια και ποια είναι η τιμή σας.
  2. Προωθήστε την καταχώρισή σας
    Η δημιουργία μιας καταχώρισης για τα αθλητικά παπούτσια σας είναι μόνο το πρώτο βήμα για να διασφαλίσετε ότι πωλούνται γρήγορα και στην τιμή που θέλετε. Πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι οι δυνητικοί αγοραστές γνωρίζουν την καταχώρισή σας και μπορούν να τη βρουν εύκολα όταν κάνουν αναζήτηση στο διαδίκτυο. Ένας τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να μοιραστείτε την καταχώριση σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το Instagram και το Twitter.

Μπορείτε επίσης να δημοσιεύσετε σχετικά σε φόρουμ και άλλες διαδικτυακές κοινότητες αφιερωμένες σε sneakerheads. Επιπλέον, μπορείτε να απευθυνθείτε σε τοπικά καταστήματα αθλητικών παπουτσιών και να ρωτήσετε αν θα ήταν πρόθυμα να μοιραστούν την καταχώρισή σας με τους πελάτες τους. Ακολουθώντας αυτά τα βήματα, μπορείτε να αυξήσετε σημαντικά τις πιθανότητες να βρείτε αγοραστή για τα αθλητικά σας παπούτσια.

Πώς να πουλάτε σε διαφορετικές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου
Τα αθλητικά παπούτσια μπορούν να πωληθούν στο διαδίκτυο μέσω του δικού σας καταστήματος που έχει αναπτυχθεί χρησιμοποιώντας πλατφόρμες όπως το Shopify, πλατφόρμες τρίτων όπως το Amazon και το eBay και πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το Instagram και το Facebook. Υπάρχουν επίσης πλατφόρμες ειδικά για τα παπούτσια, όπως η StockX και η GOAT. Μπορείτε επίσης να πουλάτε παπούτσια σε άλλες εταιρείες σε χονδρική βάση. Μπορείτε επίσης να πουλάτε αθλητικά παπούτσια στη δική σας εταιρεία, άλλες επιχειρήσεις, καταστήματα μεταπώλησης και σε αγορές και φεστιβάλ.

Το Ebay είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για αγοραπωλησίες, αλλά δυστυχώς είναι επίσης μια εστία για απατεώνες. Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζουν όλοι οι πωλητές για να προστατευτούν.

Πρώτον, να είστε προσεκτικοί με οποιονδήποτε αγοραστή θέλει να πληρώσει χρησιμοποιώντας μια υπηρεσία τραπεζικού εμβάσματος όπως η Western Union ή η MoneyGram. Αυτές οι υπηρεσίες χρησιμοποιούνται συχνά από απατεώνες για την αποστολή πληρωμών χωρίς να αφήνουν ίχνη.

Δεύτερον, προσέξτε τους αγοραστές που αρνούνται να χρησιμοποιήσουν το ενσωματωμένο σύστημα ανταλλαγής μηνυμάτων του Ebay και αντ’ αυτού θέλουν να επικοινωνήσουν μέσω email ή κειμένου. Αυτό μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι προσπαθούν να αποφύγουν την προστασία του Ebay για αγοραστές και πωλητές.

Μεταπώληση sneakers παπουτσιών: Τι πρέπει να γνωρίζετε

Εάν ενδιαφέρεστε για μεταπώληση παπουτσιών, τότε θα πρέπει να βρείτε μια αξιόπιστη πηγή αποθέματος. Μια επιλογή είναι να αγοράσετε παπούτσια από διαδικτυακούς λιανοπωλητές όπως το Finish Line ή το Foot Locker. Ωστόσο, εάν αναζητάτε χαμηλότερες τιμές, μπορείτε επίσης να ελέγξετε ιστότοπους όπως το Craigslist ή το eBay. Απλά φροντίστε να επιθεωρήσετε την κατάσταση των παπουτσιών πριν τα αγοράσετε, καθώς δεν θέλετε να καταλήξετε με ένα σωρό χαλασμένα προϊόντα.

Μια άλλη επιλογή είναι να βρείτε ένα τοπικό κατάστημα αθλητικών παπουτσιών που είναι πρόθυμο να πουλήσει τα παπούτσια σας σε τιμές χονδρικής. Αυτός μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποκτήσετε απόθεμα για την επιχείρησή σας, αλλά είναι σημαντικό να δημιουργήσετε πρώτα μια καλή σχέση με το κατάστημα. Μόλις έχετε μια καλή σχέση, μπορείτε να διαπραγματευτείτε για καλύτερες τιμές και όρους.

Μόλις έχετε το απόθεμά σας, ήρθε η ώρα να αρχίσετε να καταχωρείτε τα παπούτσια σας προς πώληση. Ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα χρησιμοποιώντας μια πλατφόρμα όπως το Shopify ή το BigCommerce. Αυτές οι πλατφόρμες θα σας παρέχουν όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε ένα κατάστημα με επαγγελματική εμφάνιση, όπως ένα καλάθι αγορών, την επεξεργασία πληρωμών και την ενσωμάτωση αποστολής.

Sneakers ΕΛΛΑΔΑ

Εάν δεν θέλετε να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, τότε μπορείτε επίσης να καταχωρήσετε τα παπούτσια σας προς πώληση σε ιστότοπους όπως το eBay ή το Craigslist. Απλά φροντίστε να ορίσετε τις τιμές σας ανταγωνιστικά και να τραβήξετε καλές φωτογραφίες των παπουτσιών σας. Θα πρέπει επίσης να γράψετε λεπτομερείς περιγραφές που να περιλαμβάνουν πληροφορίες για την κατάσταση των παπουτσιών και τυχόν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Η συμπερίληψη ενός πιστοποιητικού γνησιότητας για το ζευγάρι σας μπορεί να σας βοηθήσει να κερδίσετε ισχυρή εμπιστοσύνη από τους πελάτες σας.

Μόλις αρχίσετε να πραγματοποιείτε πωλήσεις, είναι σημαντικό να αποστέλλετε τα παπούτσια σας όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Θα πρέπει επίσης να παρέχετε άριστη εξυπηρέτηση πελατών σε περίπτωση που υπάρχουν προβλήματα με την παραγγελία. Παρέχοντας μια εξαιρετική εμπειρία στους πελάτες σας, θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να λάβετε επαναλαμβανόμενες επιχειρηματικές και θετικές κριτικές στο διαδίκτυο.

Ενώ μεταπωλείτε τα αθλητικά σας παπούτσια, μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από το LegitGrails. Μπορείτε να ολοκληρώσετε τον έλεγχο ταυτότητας του sneaker σας και να επωφεληθείτε από τα ακόλουθα οφέλη από τις υπηρεσίες μας:

Κερδίστε εμπιστοσύνη από τους πελάτες σας και δημιουργήστε μια ισχυρή φήμη για το κατάστημά σας.
Πουλήστε προεπικυρωμένα πάνινα παπούτσια σε υψηλότερες τιμές.
Πρόσβαση σε ένα ευρύτερο δίκτυο αγοραστών και πωλητών.
Αποκτήστε ήσυχο το απόθεμά σας που είναι 100% αυθεντικό.
Καθώς η αγορά μεταπώλησης επεκτείνεται, αποδεικνύεται ότι είναι μια προσοδοφόρα μέθοδος για να κερδίσετε χρήματα. Νέες εταιρείες ενδέχεται να αρχίσουν να κατακτούν ορισμένες από τις αγορές μεταπώλησης χρησιμοποιώντας πλατφόρμες για αγορές και πωλήσεις. Συνεργασία με τη LegitGrai