Πήγαμε στο Μουσείο των Ψευδαισθήσεων στην Αθήνα

Πήγαμε στο Μουσείο των Ψευδαισθήσεων στην Αθήνα με τον Τάσο Γρίφσια και είδαμε ότι έχει δημιουργήσει έναν χώρο κατάλληλο για κοινωνικές και ψυχαγωγικές περιηγήσεις στον κόσμο των ψευδαισθήσεων που ενθουσιάζει τους επισκέπτες όλων των ηλικιών.

Είναι το ιδανικό μέρος για να κερδίσεις νέες εμπειρίες και να διασκεδάσεις με τους φίλους και την οικογένειά σου. Δεν είναι μέρος μόνο για παιδιά, αλλά και για γονείς, για ζευγάρια, γιαγιάδες και παππούδες.

Μέσα από διασκεδαστικά και εντυπωσιακά κόλπα θα μάθεις πολλά για την όραση, την αντίληψη, τον ανθρώπινο εγκέφαλο και την επιστήμη και θα κατανοήσεις γιατί τα μάτια σου βλέπουν πράγματα που ο εγκέφαλός σου δεν μπορεί να καταλάβει.

Σου προτείνουμε να αφιερώσεις χρόνο στον πάγκο με τα εντυπωσιακά και εκπαιδευτικά παιχνίδια και παζλ. Υπόσχονται να σου γυμνάσουν τον εγκέφαλο και να σε διασκεδάσουν! Εξερεύνησε τον κόσμο των ψευδαισθήσεων

Ζήσε το αδύνατο. Βεβαιώσου ότι η κάμερά σου είναι πλήρως φορτισμένη και με κενό χώρο στην κάρτα μνήμης, πριν μας επισκεφτείς! Όπως και να έχει, φέρε μαζί σου κάμερα!