ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Οικονόμου, στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθήνας «Σπύρος Λούης» (Ο.Α.Κ.Α)

Details

Parent Category: ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Category: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

 
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Αθήνα, 20 Ιουλίου 2023
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
 
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, κ. Γιάννης Οικονόμου, επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης 20 Ιουλίου το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθήνας «Σπύρος Λούης» (Ο.Α.Κ.Α). Συναντήθηκε με τη Διοίκηση, συζήτησε με τα μέλη του Δ.Σ και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις. 
O Αναπληρωτής Υπουργός, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, κ. Γιώργο Μαυρωτά, ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο του Δ.Σ, κ. Νεκτάριο Βιδάκη, και τον Συντονιστή Γενικό Διευθυντή, κ. Κωνσταντίνο Χαλιορή, για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και εκείνα που έχουν δρομολογηθεί να γίνουν. 
Επίσης, ξεναγήθηκε στο Κεντρικό Ολυμπιακό Στάδιο, το Ολυμπιακό Κέντρο Υγρού Στίβου, το Κλειστό Γήπεδο «Νίκος Γκάλης», το Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο, το Ολυμπιακό Κέντρο Αντισφαίρισης Αθηνών και τα βοηθητικά προπονητήρια, όπου συνάντησε τους αθλητές μας Μίλτο Τεντόγλου, Εμμανουήλ Καραλή και τον προπονητή Γιώργο Πομάσκι.
Σε δήλωσή του ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, ανέφερε:
«Στο Ο.Α.Κ.Α βρίσκεται σε εξέλιξη μια μεγάλη προσπάθεια εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης των εγκαταστάσεων, όπου φιλοξενούνται μεγάλες διοργανώσεις και μια σειρά από δράσεις εμβληματικού περιεχομένου. Στο χώρο αυτό προπονούνται αθλητές και αθλήτριές μας, πρωταθλητές και πρωταθλήτριες. Γνωρίζω ότι έχουμε ακόμη πολλή δουλειά να κάνουμε και προς αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε επιταχύνοντας, ώστε οι Έλληνες αθλητές και οι Ελληνίδες αθλήτριες να έχουν τις βέλτιστες συνθήκες και τα εφόδια για τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις, ιδιαίτερα από τη στιγμή που βρισκόμαστε σε χρονιά προετοιμασίας ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024».
\