Ικαρία : Πήγαμε Μεσακτή και μιλήσαμε με DJ Cortez
Ικαρία : Πήγαμε Μεσακτή και μιλήσαμε με DJ Cortez

Πήγαμε Μεσακτή και μιλήσαμε με DJ Cortez όπου και μένει Ικαρία και καθίσαμε μιλήσαμε για την καταπληκτική πρόοδο που έχει στην καριέρα του ως Dj (αφού πρώτα απολαύσαμε ποτάκια).

Ξεκίνησε djing στην ηλικία των 15 ετών παίζοντας σε μικρά μπαρ στην περιοχή του, όπου απέκτησε την πρώτη επαφή του με CD’s. Ένα χρόνο αργότερα έπαιξε για πρώτη φορά στο μεγαλύτερο Club της Αθήνας δουλεύοντας επίσης και με αρκετά διάσημα ονόματα σε διάφορες εκδηλώσεις.

“Έχω πάρα πολλές καλές αναμνήσεις, δύσκολα μπορώ να τις βάλω σε μια σειρά ή να τις ξεχωρίσω. Μια πολύ καλή στιγμή που θυμάμαι, ήταν πριν λίγα χρόνια όταν έπαιζα μουσική σε ένα club Μεσακτή, είχε πάρα πολύ κόσμο, όλοι είχαν ξεσηκωθεί και διασκέδαζαν με την καρδιά τους. Ήταν μια υπέροχη νύχτα η οποία διήρκεσε μέχρι το πρωί.”

DJ Cortez
Από το 2005, ο DJ Cortez γυρίζει αδιάκοπα όλη την Ελλάδα με εκρηκτικά parties με κύριο ηχητικό άξονα το dancehall.

Η παραλία Μεσακτή ( Ικαρία ) βρίσκεται λίγο έξω από το χωριό Αρμενιστής και δίπλα στην παραλία Λιβάδι, στη βορειοδυτική πλευρά του νησιού δημοφιλή αμμώδη παραλία με beach bars.

Ιδανική και για μικρά παιδιά! Είναι οργανωμένη με ομπρέλες και ξαπλώστρες, ενώ το καλοκαίρι λειτουργεί και beach bar που σερβίρει κρύα ροφήματα και σνακ μας εξηγεί ο DJ Cortez.

Ικαρία : Πήγαμε μεσακτή και μιλήσαμε με dj Cortez