Αστυνομία: Τελευταία νέα από το αστυνομικό ρεπορτάζ

Θεσσαλονίκη, 10 Ιουλίου 2023
 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Τρίτη (11/07/2023) και την Τετάρτη (12/07/2023) θα εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Γρ. Λαμπράκη του Δήμου Θεσ/νικης, κατά τις ώρες 06:00 έως 20:00, από το Τμήμα Οδοποιίας & Οδικής Σήμανσης του Δήμου Θεσ/νίκης. Ειδικότερα:
 
– Τρίτη (11/07/2023) – στην οδό Γρ. Λαμπράκη, δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων από την οδό Διαγόρα έως την οδό Κλεάνθους.
 
Η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα πορείας από την οδό Κατσιμίδη προς την οδό Αθ. Σταγειρίτη, θα διεξάγεται είτε μέσω των οδών Αγίας Μαρίνας, Υπατίας και Διαγόρα είτε μέσω των οδών Κλεάνθους και Μικράς Ασίας.
 
Η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα πορείας από την οδό Αθ. Σταγειρίτη προς την οδό Κατσιμίδη, θα διεξάγεται είτε μέσω των οδών Διαγόρα, Μεγακλέους και Ισιδώρου είτε μέσω των οδών Διαγόρα, Πραξαγόρα, Τυρολόης και Μικράς Ασίας.
 
– Τετάρτη (12/07/2023) – στην οδό Γρ. Λαμπράκη, δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων από την οδό Κατσιμίδη έως την οδό Αμολιανής.
 
Η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα πορείας από την οδό Κατσιμίδη προς την οδό Αθ. Σταγειρίτη, θα διεξάγεται είτε μέσω των οδών Ελ. Βενιζέλου, Ελευθερίας και Αμολιανής είτε μέσω των οδών Μαραθώνος και Σκύρου.
 
Η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα πορείας από την οδό Αθ. Σταγειρίτη προς την οδό Κατσιμίδη, θα διεξάγεται είτε μέσω των οδών Αμολιανής, Ελευθερίας, Ελ. Βενιζέλου, Αγίου Δημητρίου και Κατσιμίδη είτε μέσω των οδών Σκύρου και Μαραθώνος.
 
Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.
 
Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών.