Τι είναι το Marketfix και πώς λειτουργεί

Τι είναι το Marketfix, το οποίο “ακούγεται” τόσο πολύ τον τελευταίο καιρό; Παρακάτω θα εξηγήσουμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις!
Δηλαδή, τι ακριβώς είναι, πώς λειτουργεί, αλλά και πώς μπορείς να πουλήσεις σε αυτό. Προτού, όμως, αναλύσουμε όλα τα παραπάνω, ας εξηγήσουμε γρήγορα το τι είναι ένα Marketplace!

Ένα, Marketplace είναι ένα e-shop στο οποίο προωθούν τα προϊόντα τους πολλοί έμποροι μαζί. Πρόκειται δηλαδή για ένα μεγάλο ηλεκτρονικό “εμπορικό κέντρο”, όπου μπορείς να βρεις και να αγοράσεις προϊόντα από διαφορετικούς προμηθευτές επιλέγοντας μέσα από χιλιάδες κατηγορίες προϊόντων.

Τι είναι το Marketfix;


Το Marketfix, είναι ένα καινούριο ελληνικό Marketplace, που μπήκε δυναμικά στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου εδώ και λίγο καιρό. Ιδιοκτήτρια του Marketfix είναι η εταιρεία ATG Digital ΙΚΕ, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο του internet αρκετά χρόνια.

Στο Marketfix, το οποίο προσφέρει πανελλαδική κάλυψη, προστίθενται συνεχώς νέοι επιχειρηματίες, που προωθούν τα δικά τους προϊόντα και μπορείς να βρεις μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων και προσφορών.

Μία από τις πρωτοτυπίες του Marketfix είναι η χρήση μιας νέας τεχνοτροπίας, η οποία σου επιτρέπει να ολοκληρώνεις τις αγορές σου αποκλειστικά μέσα στην ιστοσελίδα του. Δηλαδή, χωρίς ανακατευθύνσεις προς τα συνεργαζόμενα καταστήματα. Αυτό βοηθάει στο να απλοποιούνται οι αγορές σου, ενώ παράλληλα καθιστά το Marketfix εγγυητή για κάθε αγορά.

Πώς μπορώ να πουλήσω στο Marketfix;


Αν ενδιαφέρεσαι να πουλήσεις τα προϊόντα σου μέσω του Marketfix, τότε δεν έχεις παρά να επισκεφτείς την σελίδα “Γίνε συνεργάτης” κάνοντας “κλικ” ΕΔΩ!

Στην σελίδα αυτή θα βρεις μερικές χρήσιμες πληροφορίες και μια φόρμα εγγραφής. Να υπογραμμίσουμε ότι η εγγραφή σας είναι ΔΩΡΕΑΝ και ΔΕΝ υπάρχει ετήσιο κόστος συνδρομής.

Σύνδεση του e-shop σας με το Marketfix

Στο Marketfix μπορείς να γίνεις συνεργάτης ακόμα και αν δεν έχεις e-shop για την επιχείρησή σου. Αν όμως διαθέτεις ηλεκτρονικό κατάστημα, τότε μπορείς να την συνδέσεις με το Marketfix. Πρέπει απλά στην φόρμα εγγραφής να επιλέξεις την επιλογή “Διαθέτω αρχείο XML με τα προϊόντα του καταστήματός μου”. Όσον αφορά τη διαδικασία της διασύνδεσης, αν διαθέτεις αρχείο XML τότε θα πρέπει να γράψεις στην φόρμα εγγραφής την διεύθυνση του αρχείου XML και θα φροντίσουμε εμείς να προσθέσουμε τα προϊόντα σου στο κατάστημα σου το οποίο θα δημιουργήσουμε μέσα στο Marketfix! .

Ποια είναι τα οφέλη σου;

  • Αν αναρωτιέσαι γιατί να προσθέσεις το e-shop σου στο Marketfix, δύο είναι τα βασικά πλεονεκτήματα:
  • Πρώτον, έχεις υψηλές πιθανότητες να δεις τα κέρδη από τις πωλήσεις σου να αυξάνονται.
    Δεύτερον, σου δίνεται η ευκαιρία να γλιτώσεις κάποια από τα έξοδα για τη διαφήμιση του e-shop και των προϊόντων σου.