Το αστυνομικό δελτίο και οι ανακοινώσεις

Αθήνα, 25  Σεπτεμβρίου 2023
 
 Τελετή αγιασμού στη Σχολή Μετεκπαίδευσης & Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας για την έναρξη του νέου εκπαιδευτικού έτους
Τελετή αγιασμού πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023, στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μετεκπαίδευσης & Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας, με αφορμή την έναρξη του νέου εκπαιδευτικού έτους 2023-2024.
Στην τελετή χοροστάτησε ο Προϊστάμενος της Θρησκευτικής Υπηρεσίας, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης, Αστυνόμος Β΄ Αλέξιος Κουρτέσης, ενώ τίμησε με την παρουσία του, ως εκπρόσωπος της Ηγεσίας του Σώματος, ο Διοικητής της Αστυνομικής Ακαδημίας, Υποστράτηγος Χαράλαμπος Καλόγηρος.
Επίσης, παρευρέθηκαν, ο Διοικητής της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας, Ταξίαρχος Παναγιώτης Κολλίντζας, ο Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Χαλκιάς της Αστυνομικής Ακαδημίας, ο Διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνομικός Διευθυντής Ηλίας Παλιογιώργος, ο Διοικητής της Σχολής Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνομικός Διευθυντής Γεώργιος Κλητοράκης και ο Αστυνομικός Διευθυντής Βασίλειος Σαλούκας της Αστυνομικής Ακαδημίας.
Επιπλέον παρέστησαν, ο Υποδιοικητής της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας, Αστυνομικός Διευθυντής Γεώργιος Γκρίζης, οι σπουδαστές του Σχολείου Επιμόρφωσης Αστυνομικών Διευθυντών, καθώς και προσωπικό της Σχολής Μετεκπαίδευσης & Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας.
Με την ολοκλήρωση της τελετής αγιασμού, ο Διοικητής της Αστυνομικής Ακαδημίας απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό προς τους εκπαιδευομένους, ενώ o Διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας ευχήθηκε στους σπουδαστές των Σχολών να έχουν γόνιμη και παραγωγική φοίτηση.
Επισημαίνεται ότι η Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας, έχει σαν αποστολή της την εξειδίκευση του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως στα καθήκοντά του, παρέχοντας διαρκή ενημέρωση στα σύγχρονα αστυνομικά θέματα και προβλήματα γενικού ή ειδικού ενδιαφέροντος.