Ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο

 
Αθήνα, 19 Σεπτεμβρίου 2023

Συνελήφθη 53χρονος αλλοδαπός για κλοπές κατ’ εξακολούθηση από καταστήματα πώλησης ηλεκτρονικών ειδών σε εμπορικό κέντρο στην περιοχή του Αμαρουσίου
Συνελήφθη στην περιοχή του Αμαρουσίου, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), 53χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για κλοπές κατ’ εξακολούθηση.
Ειδικότερα, απογευματινές ώρες της 16-9-2023, ο 53χρονος εισήλθε σε κατάστημα πώλησης ηλεκτρονικών ειδών εντός εμπορικού κέντρου στην περιοχή του Αμαρουσίου και προσποιούμενος τον πελάτη, προέβη στην κλοπή ηλεκτρονικών συσκευών.
Κληθέντες αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν τον κατηγορούμενο καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν -2- εξωτερικοί σκληροί δίσκοι και -3- ζευγάρια ακουστικά χωρίς να διαθέτει τις απαραίτητες αποδείξεις αγοράς.
Μετά από περαιτέρω έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου, ο κατηγορούμενος ταυτοποιήθηκε ως δράστης -3- κλοπών ηλεκτρονικών ειδών από καταστήματα εντός του εμπορικού κέντρου. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Η Ελληνική Αστυνομία, παραμένει προσηλωμένη στην αντιμετώπιση κάθε παραβατικής πράξης προκειμένου να παραμένει παγιωμένο το αίσθημα ασφάλειας που αισθάνονται οι πολίτες στην καθημερινότητά τους.