ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Συνάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, κ. Γιάννη Οικονόμου, με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της Super League 1, κ. Ευάγγελο Μαρινάκη και την Αναπληρώτρια Πρόεδρο, κ. Κάτια Κοξένογλου.

Details

Parent Category: ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Category: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα, 25 Ιουλίου 2023
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνεχίζοντας τις επαφές του με Ομοσπονδίες και Φορείς του ελληνικού αθλητισμού, ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, κ. Γιάννης Οικονόμου, συναντήθηκε σήμερα, στο Υπουργείο Αθλητισμού, με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της Super League 1, κ. Ευάγγελο Μαρινάκη, και την Αναπληρώτρια Πρόεδρο, κ. Κάτια Κοξένογλου.

Το Προεδρείο της Super League 1 έθεσε τα θέματα της επαγγελματικής διαιτησίας, της ουσιαστικής εφαρμογής της Ολιστικής Μελέτης, της μείωσης των ποσοστών συμβολαίων που υποχρεούται να καταβάλλει η Λίγκα και των φορολογικών δεικτών.
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού επεσήμανε ότι χρειάζεται να γίνουν πολλά βήματα στην κατεύθυνση αναβάθμισης του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η Κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να λειτουργεί τόσο ως εγγυητής της πορείας αυτής όσο και ως καταλύτης θετικών εξελίξεων, ιδιαίτερα στα πεδία αντιπαράθεσης· πάντοτε εντός του πλαισίου που ορίζουν οι εθνικοί νόμοι και οι διεθνείς συμβάσεις, με γνώμονα τη διαφάνεια, τη νομιμότητα και το ευ αγωνίζεσθαι.