Το αστυνομικό δελτίο και οι ανακοινώσεις

Αθήνα, 8 Νοεμβρίου 2023
 
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδικά τμήματα, περιοχής Δήμου Ν. Ιωνίας
Λόγω εκτέλεσης εκτάκτων εργασιών, κατά το χρονικό διάστημα από 9-11-2023 έως 15-12-2023 και καθ’ όλο το 24ωρο θα πραγματοποιούνται οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα παρακάτω οδικά τμήματα, περιοχής Δήμου Ν. Ιωνίας, ως εξής:

Πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της οδού Παλαιών Πατρών Γερμανού από το ύψος της συμβολής της με την οδό Κώστα Βάρναλη έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Ευαγγελικής Σχολής.
Αμφιδρόμηση της οδού Αγίων Αναργύρων σε όλο το μήκος της, μεταξύ των οδών Ικαρίας και Παλαιών Πατρών Γερμανού, με αμφίπλευρη απαγόρευση στάσης και στάθμευσης.
Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης εκατέρωθεν του οδοστρώματος επί όλων των οδών, τμήματα των οποίων αποτελούν τμήματα της παρακαμπτήριας διαδρομής.

Κατά την ανωτέρω διακοπή, η κίνηση των οχημάτων για τα οχήματα που κινούνται στην οδό Κώστα Βάρναλη θα διεξάγεται ως εξής:

Στην κατεύθυνση προς Νέα Φιλαδέλφεια, μέσω της οδού Σπάρτης.
Στην κατεύθυνση προς Αθήνα, μέσω της οδού Σπάρτης και της Λεωφ. Ηρακλείου.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.