Ηλεκτρονικές πληρωμές σε τιμολόγια και αποδείξεις

Η πληρωμή ενός τιμολόγιου συνήθως είναι το τελευταίο βήμα μιας ολοκληρωμένης εμπορικής συναλλαγής ανάμεσα σε δύο επιχειρήσεις. Ταυτόχρονα, είναι το σημαντικότερο βήμα της εμπορικής συναλλαγής για τον πωλητή, αφού το ζητούμενο είναι η είσπραξη των απαιτήσεων από τους πελάτες του. Οι επιχειρήσεις έχουν σημαντικά οφέλη όταν συνδυάζουν την ηλεκτρονική τιμολόγηση με τις ηλεκτρονικές πληρωμές.

Είσαι ελεύθερος επαγγελματίας και θες να πληρωθείς για μία υπηρεσία που έχεις προσφέρει από απόσταση;

Είτε είσαι ιατρός, δικηγόρος, εκπαιδευτικός, personal trainer, ψυχολόγος κλπ μπορείς να χρεώσεις κάρτα χωρίς POS με τις λύσεις πληρωμών από απόσταση της Timologic σε συνεργασία με την Stripe .

Δημιουργείς τιμολόγια και αποδείξεις με ένα link το οποίο μοιράζεσαι μέσω email όπου ο παραλήπτης συμπληρώνει τα στοιχεία του και μπορεί να πληρώσει με την κάρτα του .

Πληρωμές από απόσταση ακόμα και αν δεν έχεις e-shop ή φυσικό κατάστημα μπορείς να δημιουργήσεις τιμολόγια και αποδείξεις με ένα link το οποίο μοιράζεσαι με τους πελάτες σου και δέχεσαι πληρωμές*.

Δοκιμάστε δωρεάν την εφαρμογή ηλεκτρονικής τιμολόγησης online εδώ 
Κατεβάστε την για andoid κινητό από το google play store εδώ

Οι υπηρεσίες ολοκλήρωσης πληρωμών ενσωματώνουν στις ροές πληρωμών την ηλεκτρονική τιμολόγηση και τις υπηρεσίες παρακολούθησης συναλλαγών.

Ένας πάροχος υπηρεσίων ηλεκτρονικής τιμολόγησης μπορεί πλέον να προσφέρει υπηρεσίες, όπως: Ενσωμάτωση της ηλεκτρονικής τιμολόγησης στις πληρωμές Βελτιστοποίηση διαδικασιών (π.χ. καρτέλα προμηθευτή /αγοραστή) Συγκέντρωση δεδομένων για εμβάσματα Ανάλυση και διαχείριση μετρητών και ρευστότητας Διαχείριση χρηματοδότησης