ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Θεσσαλονίκη, 4 Αυγούστου 2023

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης εντοπίστηκε σε περιοχή της Λάρισας φυτεία με πάνω από 2.800 δενδρύλλια κάνναβης 
Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ατόμων για καλλιέργεια κάνναβης
Φυτεία με περισσότερα από 2.800 δενδρύλλια κάνναβης, κατάφεραν να εντοπίσουν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, σε δύσβατη ημιορεινή περιοχή της Λάρισας.
Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο αλλοδαπών ανδρών και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης χθες (3 Αυγούστου 2023) το πρωί, πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε ημιορεινή περιοχή της Λάρισας, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης και αστυνομικών του Τμήματος της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας Θεσσαλονίκης.
Κατά τη διάρκεια των ερευνών, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν σε δύσβατη και δυσπρόσιτη έκταση, φυτεία αποτελούμενη από συνολικά 2.808 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 40 έως 120 εκατοστά, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.