ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Θεσσαλονίκη, 27 Ιουλίου 2023
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 28-07-2023 από ώρα 21:00 έως 07:00 της επομένης ημέρας θα εκτελεστούν εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα σε δύο (02) Φάσεις στην Ε.Ο. 67 Θεσσαλονίκης – Αεροδρομίου (οδός Εθν. Αντιστάσεως), στο ύψος της συμβολής της με την Περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης, από την Π.Κ.Μ./Υποδ/νση Τεχνικών Έργων Μ.Ε. Θεσ/νικης.
Ειδικότερα:
Κατά την Α΄ ΦΑΣΗ

Θα διακοπεί πλήρως η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας από Αεροδρόμιο προς Θεσσαλονίκη της Ε.Ο. 67 Θεσσαλονίκης – Αεροδρομίου (οδός Εθν. Αντιστάσεως), στο ύψος της συμβολής με την Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης.
Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη – Καλαμαριά θα διεξάγεται διαμέσου της Περιφερειακής Οδού Θεσ/νικης (ρεύμα πορείας προς δυτικά), του Κόμβου Νοσοκομείου Αγ. Παύλου και των γύρω δρόμων της περιοχής.
Η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα πορείας από Θεσσαλονίκη προς Αεροδρόμιο της Ε.Ο. 67 Θεσσαλονίκης – Αεροδρομίου θα διεξάγεται κανονικά.

Κατά την Β΄ ΦΑΣΗ

Θα διακοπεί πλήρως η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας από Θεσσαλονίκη προς Αεροδρόμιο της Ε.Ο. 67 Θεσσαλονίκης – Αεροδρομίου (οδός Εθν. Αντιστάσεως), στο ύψος έναντι της συμβολής της με την Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης.
Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων με κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο, Εσωτερική Περιφερειακή Οδό (ρεύμα πορείας προς δυτικά) και Καλαμαριά θα διεξάγεται διαμέσου των οδών Γρ. Λαμπράκη, Ρήγα Φεραίου, Μακεδονίας, Ε.Ο. 67 Θεσσαλονίκης – Αεροδρομίου (ρεύμα πορείας προς Αεροδρόμιο), Μαρίνου Αντύπα και των γύρω δρόμων της περιοχής.
Η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα πορείας από Αεροδρόμιο προς Θεσσαλονίκη της Ε.Ο. 67 Θεσσαλονίκης – Αεροδρομίου θα διεξάγεται κανονικά.

Καθώς οι εν λόγω εργασίες θα πραγματοποιηθούν στον κόμβο της Ε.Ο. 67 Θεσσαλονίκης – Αεροδρομίου (οδός Εθν. Αντιστάσεως) με την Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσ/νικης και την οδό Μακεδονίας (Δήμος Καλαμαριάς), αναλόγως την Φάση των εργασιών, δεν θα επιτρέπονται ορισμένες κινήσεις από και προς τον εν λόγω κόμβο.
Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις  πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.
Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών.