Το αστυνομικό δελτίο και οι ανακοινώσεις

 
Θεσσαλονίκη, 31 Αυγούστου 2023
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή (01/09/2023) και το Σάββατο (02/09/2023) θα εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Τσιμισκή του Δήμου Θεσ/νικης, κατά τις ώρες 21:00 έως 06:00, από το Τμήμα Οδοποιίας & Οδικής Σήμανσης του Δήμου Θεσσαλονίκης. Ειδικότερα:
(Α) Την Παρασκευή (01/09/2023) δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στις δύο δεξιές λωρίδες του οδοστρώματος κυκλοφορίας (ως προς την κίνηση των οχημάτων) της οδού Τσιμισκή, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Κομνηνών έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Ελ. Βενιζέλου.
–  Η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Τσιμισκή θα διεξάγεται κανονικά από τις δύο αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας (ως προς την κίνηση των οχημάτων).
(Β)   Το Σάββατο (02/09/2023) δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στις δύο αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας (ως προς την κίνηση των οχημάτων) της οδού Τσιμισκή, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Κομνηνών έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Ελ. Βενιζέλου.
– Η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Τσιμισκή θα διεξάγεται κανονικά από τις δύο δεξιές λωρίδες κυκλοφορίας (ως προς την κίνηση των οχημάτων).
Επισημαίνεται ότι η κυκλοφορία των οχημάτων στη συμβολή των οδών Τσιμισκή με  Κομνηνών και Τσιμισκή με Βενιζέλου θα διεξάγεται κανονικά καθ’ όλη την διάρκεια των εργασιών.
Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.
Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών.