Αστυνομικό ρεπορτάζ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Λαμία, 06 Σεπτεμβρίου 2023
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνεται ότι, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που επικρατούν σε περιοχές ευθύνης μας, έχει διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων:
ΝΟΜΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ:

Στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη του Αυτ/μου Α.Θ.Ε., από 212,575η χ/θ (ανισόπεδος κόμβος Ροδίτσας – είσοδος Λαμίας), έως την 261,280η χ/θ (όρια Ν. Μαγνησίας). Στο σημείο θα πραγματοποιείται εκτροπή των οχημάτων από την 212,575η χ/θ (ανισόπεδος κόμβος Ροδίτσας – είσοδος Λαμίας), μέσω της Ε.Ο. Λαμίας – Δομοκού – κόμβο Ε65 (αριστερά) – Αυτ/μο Ε65 – Ν. Καρδίτσας.
Στο Δήμο Δομοκού από ώρα 13:00, εξαιρουμένων του τμήματος της Ε.Ο. Λαμίας – Δομοκού, από Λαμία έως Κόμβο Ε65 και της συνδετήριας οδού με τον Ε65.
Από την 34η χ/θ έως την 52,800η χ/θ της Π.Ε.Ο. Λαμίας – Λάρισας και έως την 54,500η χ/θ της Π.Ε.Ο. Λαμίας – Καρδίτσας.
Στην Επ. Οδός Μύλων – Πελασγίας, στο ύψος της επιχείρησης «ΠΑΚΟ».
Στην οδό Ιωάννου Τσεκούρα, περιοχή ΧΕΙΜΑΡΡΟΥ ΞΗΡΙΑΣ Λαμίας, στο ύψος της τοποθεσίας  «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» έως την επιχείρηση «ΚΑΡΒΕΛΗΣ» (συνεχίζεται η διακοπή κυκλοφορίας στο σημείο από την 04-09-2022).

ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ:

Στην 3η χ/θ της Επ.Ο. Αχλαδιού – Κοτσυκιάς του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας (Νομός Ευβοίας).
Στην Επ.Ο. Δρυμώνα – Κερασιάς, στο ύψος των καταρρακτών του Δρυμώνα.
Στην 1η χ/θ της Επ. Οδού Σηπιάδας – Καλαμούδι (περιοχή Ρετσινόλακκος).
Στην παραλιακή οδό από το ύψος του κόμβου Νησιώτισσας (είσοδος για Ν. Πύργο) έως και τη διασταύρωση με την επαρχιακή οδό Ν. Πύργου – Ωρεών.

Η κυκλοφορία στην 137η χ/θ της Ε.Ο. Χαλκίδας – Αιδηψού (σημείο που βρίσκεται ανάμεσα στον Αγιόκαμπο και τον Άγιο – Αιδηψού), γίνεται εκ περιτροπής στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.