Μιλήσαμε με τον γκραφιτά Acidwave

AcidWave – ΤΕΧΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Υπογράφει τα έργα του ως AcidWave, είναι ένας από τους γκραφιτάδες της Αθηνας που δίνουν στην πόλη και τις εκδηλώσεις της όχι απλά χρώμα, σχέδια και μηνύματα αλλά σύγχρονη εικαστικότητα…

Συναντήσαμε τον AcidWave να δημιουργεί στο Πέραμα . Με το γκράφιτι άρχισε να ασχολείται από παλαιά , στο Πέραμα. Από μικρός, σημείωσε, είχε μια κλίση προς την ζωγραφική. Αυτό που τον εμπνέει, όπως μας είπε, είναι η επιθυμία που έχει μέσα του να βοηθήσει να γίνει ο κόσμος ομορφότερος, σύμφωνα με τα δικά του κριτήρια.

Γι’ αυτό επιλέγει να ζωγραφίσει σε τοίχους που βρίσκονται σε κακή κατάσταση, είναι γεμάτοι με συνθήματα και άσχημοι. Έργα του Acid Wave υπάρχουν σε διάφορα σημεία, ενώ συμμετέχει και σε διάφορες εκδηλώσεις, όπως Φεστιβάλ Δρόμου, ζωγραφίζοντας.

Ο AcidWave τονίζει ότι οι γκραφιτάδες δεν είναι βάνδαλοι, αντίθετα θέλουν να βοηθήσουν να ομορφύνουν τα σημεία στα οποία δουλεύουν. Ωστόσο προσθέτει ότι αυτό δεν το αντιλαμβάνονται ούτε ο Δήμος, ούτε η Αστυνομία ούτε και πολλοί ιδιώτες, που δυστυχώς συχνά τους δημιουργούν προβλήματα και δεν τους αφήνουν να βάψουν.