Ελληνική Αστυνομία και τη δράση της

Από το Τμήμα Ασφαλείας Καλαμαριάς εξιχνιάστηκαν υπόθεση ληστείας σε βάρος πεζών και δύο διαρρήξεις οικιών
Από τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και πληροφοριών, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς εξιχνίασαν υπόθεση ληστείας σε βάρος δύο πεζών και δύο διαρρήξεις οικιών, στην ευρύτερη περιοχή αρμοδιότητάς τους.
Ειδικότερα σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος:

48χρονου ημεδαπού, ο οποίος έναντι αμοιβής παραχώρησε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του σε συνεργούς του, με το οποίο πρώτες πρωινές ώρες την 04-01-2020 αφού ακολούθησαν δύο (2) ημεδαπούς που κινούνταν πεζή σε περιοχή της Καλαμαριάς στη συνέχεια με χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν δύο τσάντες από την κατοχή τους, που περιείχαν το συνολικό χρηματικό ποσό των (16.500) ευρώ και προσωπικά έγγραφα.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 48χρονου βρέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων χρημάτων αλλά και της αμοιβής που του καταβλήθηκε.

38χρονου ημεδαπού, ο οποίος από κοινού με συνεργούς του, τον Αύγουστο του 2016, προέβησαν στη διάρρηξη δύο (2) οικιών με τη μέθοδο της αναρρίχησης, όπου από τη μία αφαίρεσαν χρηματοκιβώτιο, που περιείχε κοσμήματα αξίας περίπου 120.000 ευρώ.

Οι σχηματισθείσες δικογραφίες θα αποσταλούν στο αρμόδιο εισαγγελέα.