αστυνομικά νεα και ειδήσεις Αστυνομικό ρεπορτάζ

 
Αθήνα, 13 Νοεμβρίου 2023

-10- συλλήψεις κατά τους χθεσινούς ποδοσφαιρικούς αγώνες σε Θ. Κολοκοτρώνης και Τούμπα
Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν –κατά περίπτωση- για βία κατά υπαλλήλων, απείθεια, σωματική βλάβη καθώς και παραβάσεις των νομοθεσιών για τον αθλητισμό, τις φωτοβολίδες και τα ναρκωτικά
Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, πυρσοί και ποσότητες ναρκωτικών ουσιών
H Ελληνική Αστυνομία συνεχίζει εντατικά τους ελέγχους για την αντιμετώπιση της βίας με αθλητικό υπόβαθρο στη βάση τόσο της προληπτικής όσο και της κατασταλτικής δράσης.
Προς την κατεύθυνση αυτή, στο πλαίσιο διεξαγωγής αγώνων ποδοσφαίρου που έλαβαν χώρα χθες, Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2023, στο Θ. Κολοκοτρώνης στην Τρίπολη και στη Τούμπα Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκαν εντατικοί έλεγχοι από ειδικά συνεργεία της Ελληνικής Αστυνομίας, για την πρόληψη της βίας με αθλητικό υπόβαθρο, κατά τους οποίους συνελήφθησαν συνολικά -10- άτομα.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, για –κατά περίπτωση- βία κατά υπαλλήλων, απείθεια, σωματική βλάβη καθώς και παραβάσεις των νομοθεσιών για τον αθλητισμό, τις φωτοβολίδες και τα ναρκωτικά.
Επιπλέον, κατά τη διάρκεια των ελέγχων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -11- πυρσοί, τρίφτης, 1,9 γραμμάρια κοκαΐνης, τσιγαριλίκι κάνναβης 1,4 γραμμαρίων καθώς και 3,8 γραμμάρια κάνναβης.
Σημειώνεται ότι, η Ελληνική Αστυνομία στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της βίας με αθλητικό υπόβαθρο θα πραγματοποιεί ελέγχους με σκοπό την πρόληψη και καταστολή τέτοιων φαινομένων.